zondag 11 juli 2010

één in zes... of zes in één?

Nou ten eerste.... tjongetjonge...wat een tijd geleden dat ik iets gepost heb! En gereageerd op jullie Blogs! Shame on me...zullen we maar zeggen! Maar het is ook ZO druk. De laatste puntjes op de i om het schooljaar af te ronden! En dan natuurlijk het heerlijke weer waardoor je niet snel even binnen aan je scraptafel gaat zitten!

Maar nu dan toch...! Op onze school gaan namelijk 6 collega's weg. Door bezuinigingen, jaarcontracten die niet worden verlengd, door mobiliteit naar een andere school etc. En dit is nu al een paar jaar zo..helaas!
Elk jaar hebben we nog iets gemaakt voor onze collega's, maar omdat het er nu 6 waren leek een persoonlijk A4tje wel ERG veel gevraagd van onze collega's en mij dus! Nu mochten we een recept A4tje maken en deze dan kopiëren om hem voor 6 mensen te hebben. Dit vond ik natuurlijk niet zo en heb dus toch maar 6 verschillende gemaakt met "hetzelfde" recept! Dit zijn de resultaten. Niet allemaal Beauty's, maar gezien de tijd die ik ervoor had erg geslaagd!


Tot snel hopelijk weer en bedankt voor jullie reacties! 

3 opmerkingen:

 1. Ondanks dat je er niet veel tijd voor had is het toch wel heel erg leuk geworden

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief dat je voor iedereen toch iets speciaals hebt gemaakt. Ziet er super uit!
  De laatste weken van het schooljaar zijn inderdaad altijd druk druk druk, maar in de vakantie misschien meer tijd om te scrappen :)
  Lieve groeten, Johanna

  BeantwoordenVerwijderen