vrijdag 30 juli 2010

Workshop `Cuttlebug`

Hallo weer, 

Het is dan eindelijk zover...de vakantie! 
De recepten zijn in goede aarde gevallen bij mijn "vertrekkende" collega's. 

Dinsdag samen met mijn vriendin Anita  naar een workshop met de Cuttlebug geweest. We wilden allebei weleens proberen hoe het was om te werken met de Cuttlebug. We hebben allebei nog geen `machien` en uitproberen is toch wel handig met zoveel keus. 

Daar aangekomen mochten we dus de bovenstaande 4 kaarten `maken` (of ook wel kopieren genoemd). We hebben geembossed met de Cuttlebug en swirls uitgesneden. Erg leuk om te doen en met een aantal superleuke mallen! Maar de twijfel blijft of een ander machien misschien ook wel iets is! Alleen jammer dat we weinig eigen inbreng hadden in het resultaat. Heb er toch een beetje een eigen draai aangegeven door een ander lintje. Het laatste kaartje heb ik nog niet af, want daarbij wil ik nog meer mijn eigen ding doen! Dus die volgt nog!

Naast de kaartjes ben ik bij mijn vriendin thuis ook nog aan de slag gegaan met een doosje. Deze heb ik gemaakt ter afscheid van een collega. Ik heb het doosje gevuld met after eights en theezakjes. Ze was er erg blij mee en ging er zeker van genieten thuis! 

Cardstock: limegroen
Papier: Me & My Big Ideas 
Bloem: Nellie snellen Flower punch
Tekst: TLC (zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!)
Lint: gekregen

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kaartjes en doosje heb je gemaakt ik heb de bigshot maar zou hem niet willen missen

    gr hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de Yummy tekst helemaal super. Maakt het helemaal af! Omdat de onderzijde zo lekker druk is, is dat mijn inziens ruim voldoende!

    Ik heb je leuke gadgets ontvangen, ben er helemaal blij mee! Lint is ook echt super. Snel weer een knutsel date?

    BeantwoordenVerwijderen