vrijdag 15 oktober 2010

Philips Sonicare Flexcare + Buzzen

Een keer geen "gescrapt" kaartje of lo! Maar iets heel anders.

Al een aantal jaren ben ik lid van Buzzer. Dit is een site waar je mee kunt doen aan campagnes om nieuwe producten te testen. Zo heb ik al aan meerdere campagnes mee mogen! Super natuurlijk om nieuwe dingen uit te proberen en feedback  hierover te kunnen geven.Nu mag ik namelijk al sinds 2 weken de nieuwe sonicare testen! De doos thuisgestuurd gekregen met daarin de sonicare die wel met 31.000 trillingen per minuut over je tanden heen gaan... ff wennen, maar na een paar keer poetsen merk je al heel veel verschil! En zo snel als dit ging mijn handtandenborstel niet.
Ik ben enthousiast...en mijn mede-testers (ik mocht 3 handles uitdelen om te laten testen) ook! (http://flexcarebuzz.nl) Op de tandenborstel zitten verschillende programma's, namelijk Clean,Gum Care, Refresh, Sensitive en Massage. Per stand verschilt het in tijd (1 - 3 minuten) of juist een rustiger tempo voor de gevoelige tanden (sensitive). De massagestand is om je tandvlees te stimuleren, maar deze stand heb ik nog niet vaak gebruikt!
Je kunt dus nog kiezen "hoe" je wilt tandenpoetsen! 

Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe jullie tandenpoetsen? Nog gewoon met een handtandenborstel, al elektrisch of hebben jullie toevallig ook al een philips sonicare? 

En... binnenkort (dit weekend hopelijk) weer een kaartje vanuit deze hoek!


3 opmerkingen:

 1. He, dat is ook toevallig, ik ben ook deze tandenborstel aan het buzzen :):)
  Ik ben ook erg enthousiast, vind het erg prettig poetsen, en een "gewone" electrische tandenborstel kon ik niet verdragen in mijn mond, (kreeg ik hoofdpijn van) maar dit gaat geweldig!!
  Leuk om te lezen dat jij ook aan het buzzen bent!

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha mijn zus (Petra, zie eerste reactie) heeft deze buzzer ook gekregen. Grappig. Ik heb zelf een vrij nieuwe sonische tandenborstel en ik wil niet meer anders! Succes met de buzz! Groetjes, Martine

  BeantwoordenVerwijderen