dinsdag 31 augustus 2010

Sterkte...

Vandaag te horen gekregen dat de moeder van een collega is overleden. Ik vond dat ik een kaartje moest maken, maar vond het wel lastig. Een condeolancekaart is toch iets anders als een verjaardagskaartje! Maar ik vind hem toch goed gelukt. Ik heb expres alleen zwart(-wit) en bruin gebruikt voor deze kaart. 


Ik heb als eerste de bloem(van TLC) ingekleurd met mijn derwent potloden. 
Daarna heb ik het sentiment(ook van TLC) geprint op bruin cardstock. De bloem en het sentiment heb ik gemat op bruin ribkarton en bruin cardstock. De randjes van het bruine cardstock bewerkt met de distresser en gedept met distress ink pad (tea dye). Als finishing touch een zwart kanten lintje toegevoegd en daarmee vond ik de kaart af. Niet teveel poespas.... 

maandag 30 augustus 2010

Verhuiskaartje

Een leerling bij mij in de klas gaat verhuizen naar een andere wijk... dus ook naar een andere school! Omdat zijn moeder ook al 2 jaar mijn klassenmoeder is geweest heb ik dit kaartje gemaakt. Ik had eerst onder het "live"labeltje van Tim Holtz met mijn glitterglue een 47 gemaakt, maar kluns die ik ben, leg ik hem te snel weg en veeg ik de glue zo uit! 

Ik vond het lastig om dit kaartje "af" te maken... dus ideetjes voor verbetering zijn WELKOM!! 
Bedankt alvast voor jullie reacties...en tot de volgende x maar weer!

vrijdag 20 augustus 2010

Gewonnen, Joepie!

Create4Fun heeft haar 1100 volger mogen verwelkomen en gaf daarom een geweldige candy weg! 
Nogmaals gefeliciteerd! Nu kwam ik vandaag, na een dagje Snowboarden gisteren, erachter dat ik hem gewonnen heb! Wat heb ik gewonnen? 

Mijn eerste randpons!!

Zodra ik hem binnen heb zal ik er een kaartje mee maken en meteen aan jullie laten zien! 
Ik ben zo BLIJ! ik win NOOIT iets! Ontzettend bedankt, Jolanda en Create4Fun! 

woensdag 18 augustus 2010

GuUs

Vandaag een kaartje voor Guus die pas geboren is in onze familie! Ik vond de sketch van Dutch Card Lovers hier erg mooi voor. En kon me goed uitleven met al het blauw :-)

Ik ben begonnen met de kaart met glimmermist te bewerken. Daarna heb ik het stempelafdrukje ingekleurd met mijn Derwent potloden. De binnenkant heb ik versierd met drie labeltjes en op de rechterkant het wit/lichtblauwe papiertje die ook op de voorkant zit!



Papier: Me and My Big Ideas . 
Bloem en Lieveheerstbeestje: Diecuts "flutter" Making Memories
Knoopjes en lint: Markt
Letters: Zeeman
Tekst: gestempeld met Stazon
Stempel: TLC (geweldige freebies)

zondag 8 augustus 2010

Geen titel...

Vandaag met het druilerige weer maar weer eens alles uitgestald op mijn eettafel! Ik had een leuke "uitdaging" gezien van Double dutch, namelijk een matchbook card maken! Nog nooit gedaan en het was ook even uitproberen! Hij is niet helemaal top, dus tips zijn van harte welkom ;-) 
Het enige wat nog niet is gelukt is het verzinnen van een passende titel... , maar dat zal wel komen als ik hem wil gaan versturen! (of heeft iemand een leuk idee?)



Ik heb Tilda, de zeemeermin en het zeepaardje ingekleurd met mijn derwent potloden. Stukjes aangetipt met stickles om het een glimmereffect te geven. Die heb ik op heel de kaart eigenlijk wel doorgetrokken door rhinestones of stickles. Het papier van Me & My Big Ideas vind ik nog steeds geweldig om mee te werken en heb ik nu gecombineerd met wat stukjes behang van de Karwei!
Ik heb deze kaart ook ingeschreven voor de Derwent Challenge,
omdat ik het kleuren van deze kaart wel erg goed gelukt vond! 


dinsdag 3 augustus 2010

Tea?

En nog eentje voor vandaag! Ik heb deze voor de Challenge van Create4Fun gemaakt! Het was even passen en meten om alles erop te krijgen, maar het is gelukt! De tekst heb ik al een tijdje geleden gevonden op internet en vond hem wel goed passen bij het "prinsesje" en de "tea?".


Papier: Me and My Big Ideas and craft papier. 
Bloemen: Diecuts "flutter" Making Memories
Letters: Zeeman
Tekst: Internet (maar waar?)

Get Sketchy Challenge

Het is weer een tijdje geleden dat ik heb meegedaan aan een challenge.  Het scrappen schiet er vaak ook bij in moet ik zeggen. Geen kamer om je spullen lekker uit te stallen werkt helaas demotiverend!? 
Maar nu het vakantie is, toch maar weer eens voor gaan zitten!
Met de sketch van Get Sketchy kon ik wel iets, ik hou wel van vakjes! 
Vanochtend op de markt een mooi stukje lint gekocht. Deze op de computer bewerkt met de tekst "gefeliciteerd congratulations". Dit is het resultaat geworden.
Ik heb alleen nog getwijfeld of ik er nog een "diecut" van een lieveheersbeestje bij zou doen? 
Wat vinden jullie?

Cardstock: Wit Craftpapier
Papier: Me & My Big Ideas
Lint: van de markt
Bloem: Diecuts "flutter" Making Memories
Tekst: Report 1942