zondag 8 augustus 2010

Geen titel...

Vandaag met het druilerige weer maar weer eens alles uitgestald op mijn eettafel! Ik had een leuke "uitdaging" gezien van Double dutch, namelijk een matchbook card maken! Nog nooit gedaan en het was ook even uitproberen! Hij is niet helemaal top, dus tips zijn van harte welkom ;-) 
Het enige wat nog niet is gelukt is het verzinnen van een passende titel... , maar dat zal wel komen als ik hem wil gaan versturen! (of heeft iemand een leuk idee?)



Ik heb Tilda, de zeemeermin en het zeepaardje ingekleurd met mijn derwent potloden. Stukjes aangetipt met stickles om het een glimmereffect te geven. Die heb ik op heel de kaart eigenlijk wel doorgetrokken door rhinestones of stickles. Het papier van Me & My Big Ideas vind ik nog steeds geweldig om mee te werken en heb ik nu gecombineerd met wat stukjes behang van de Karwei!
Ik heb deze kaart ook ingeschreven voor de Derwent Challenge,
omdat ik het kleuren van deze kaart wel erg goed gelukt vond! 


6 opmerkingen:

 1. Ik vind hem erg mooi .. Toevallig ben ik ook juist met Zeemeermin Tilda aan het werken ;-) en ik vind er ook moeilijk een titel bij verzonne ;-)

  xx
  eveline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem helemaal geweldig en de
  zeemirmin Tilda is wel heel erg gaaf

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je kaartje is heel mooi geworden
  groetjes sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze prachtig, de kleuren zijn zo gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. erg leuk kaartje hoor! snap niet dat je m niet top vind!
  de titel waar je het zelf al over had vind ik geweldig. "i sea its your birthday" of " sea you later" dat met die sea vind ik echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. schitterend is je kaart!! bedankt voor je deelname aan de challenge!!

  BeantwoordenVerwijderen