zondag 30 mei 2010

Derwent Challenge #3

De afgelopen 2 weken erg weinig aan scrappen toegekomen. In de vakantie heb je "zeeën" van tijd, maar met een studie, je werk en daarnaast ook nog al die andere leuke "activiteiten" wordt het scrappen soms weleens vergeten! Dus vanavond speciaal ingeruimd om even te scrappen... wilde namelijk meedoen aan de challenge van het Derwent blog.  Ik zag namelijk GROEN en dacht ... daar kan ik wel iets mee! Alleen het eerste gedeelte niet helemaal gelezen...EEN JONGENSKAART! Nu is mijn kaartje niet helemaal voor jongens, maar wilde hem toch inzenden..! En dan de volgende keer beter lezen...

zondag 16 mei 2010

Nog niet helemaal af...??

Ik heb het onderstaande kaartje gemaakt, maar heb nog geen gelegenheid in gedachte waarvoor hij is.
Daarom is het linker vierkantje nog groen! Hier wil ik nog een stempeltje zetten of iets anders...
Maar nu wil ik de binnenkant nog wat opleuken(gewoon wit), maar heb even geen inspiratie! Ik heb wel al het witte lintje op de voorkant aan de binnenkant doorgehaald en met een labeltje eraan vastgemaakt!

Heeft er iemand dus nog een leuk idee voor de binnenkant? 
Wel/Niet iets doen met de vierkantjes van de voorkant? 

Alvast bedankt voor jullie tips!  Liefs Suzanne

woensdag 12 mei 2010

Double Dutch Challenge: DDC#43

Voor de eerste keer ga ik meedoen aan een challenge! Ik zag de challenge op het Double Dutch blog met cijfers en toevallig zijn mijn oma en opa samen 171 jaar geworden en vieren dit binnenkort!
Dus twee vliegen in 1 klap kunnen slaan met dit kaartje! Nu wachten of het kaartje in de smaak valt...
Maar ben vooral ook benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden?!
Ik heb door een foutje er een ander soort Easelkaartje van moeten maken dan ik in gedachte had, maar ik ben er erg tevreden mee.
Daarnaast heb ik afgelopen maandag ook nog tijdens een cropmiddag met een vriendin mijn 2e LO gemaakt. Deze keer met foto's van mijn zomervakantie 2009 in kreta! We waren hier in de apossemelis-kloof bij Chersonissos!
 Bedankt voor jullie reacties en tot de volgende keer...

zaterdag 8 mei 2010

Easel

Zo noem je dit soort kaartjes toch? In ieder geval had ik via het forum een site gevonden waar een aantal leuke patronen op staan... Dus ik weer aan de slag! En het resultaat mag er zijn wat mij betreft!? Ben benieuwd wat jullie ervan vinden? Tips zijn altijd welkom... :-), dus schroom niet!

Nu nog even wachten tot er weer iemand jarig is naar wie ik hem kan sturen...

vrijdag 7 mei 2010

Safaripark Beekse Bergen

Gisteren een dagje Beekse Bergen gedaan! Ik was zelf nog nooit in het park geweest, maar erg leuk om zowel met de boot, bus, wandelend en optioneel ook met de eigen auto door het park heen te gaan!
En voor mij weer een kans om mooie pica's te maken. De roofvogel show was naast de babydieren wel het hoogtepunt!

dinsdag 4 mei 2010

Moederdag doosjes en Luxemburg

Luxemburg
Heerlijk zeg... zo'n weekendje weg naar Luxemburg! Een geweldige omgeving dus veel gewandeld! Eigenlijk spreken de foto's voor zich...



 Moederdag
Ook moederdag staat weer bijna voor de deur. Ik had op Sandra's scrapkaarten en freubelblog een mooi patroon voor een doosje gevonden die ik wilde uitproberen. Dus waarom niet in 2-voud voor (schoon)moeders! Het was even passen en meten en niet precies zoals op het plaatje stond, maar toch vind ik ze best leuk geworden! Ook heb ik nog een kleinere versie gemaakt, maar helaas heb ik die niet op de foto gezet.